Значи поредния сюрприз който ми поднесе любимата кола е грешка 1320-няма синхронизация между датчиците на колянов и разпределителен вал! Интересното е че колата пали и студена и топла,пали след два-три оборота,няма загуба на мощност,чистихме грешката но веднага като запали колата я наби същата грешка,обвивката на датчика който минава върху пластмасовия капак на ремъка е нарушена на няколко места по около сантиметър в дължина,ако това въобще има значение! Дали си заминава някой датчик или.....? Става въпрос за 2.4 JTD ,136 к.с
Известие
Collapse
No announcement yet.
грешка 1320
Collapse
X
-
-
Вероятно си е "тръгнал" фазовият датчик - този, който е зад ангренажното колело на разпределителния вал. Добре е да се прегледа и шпонката на вала да не е заминала и да е превъртяло малко колелото спрямо него. От такова нещо също може да записва такава грешка.
На твое място не бих карал колата повече, докато не отстраня причината за грешката, защото в противен случай са вероятни срещи от трети вид между бутала и клапани.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Ега ти,тъкмо това щях да пиша,акумолатора е 77 Ah,и е чисто нов на 43 дена сега ходих до долу да го видя и констатирах че окото му едва свети в зелено,колата повечето време я карам по следният начин: сутрин до работа-2.2км,вечер до вкъщи-2.2 км.,но спирам на Т- маркет,след това на Пени-500 м.,и до вкъщи700 м,акумолатора е на зарядното а на горкото ще му изгори червената лампа за разреден акумолатор,или да обобщим за 3.6км.,има четири паленияsigpicALFA ROMEO 1.4 BOXER
Comment
-
Утре ще разберем и ако се окаже от слабия акумолатор наистина ще черпя,щото в противен случай сумата си е сериозна!
---------- Post added at 21:30 ---------- Previous post was at 21:26 ----------
Мене ме е страх да карам колело щото не бива да товаря моя мотор ,че буталата срещнаха клапаните,преди осем месеца ме удари много як инсулт и нямаше говор и движение от дясно,и за това момчета тормозя колите на кратки-направо смешни разстоянияsigpicALFA ROMEO 1.4 BOXER
Comment
-
Значи, имаш уникалната способност да се самофилмираш.
Нали помниш, какво ти обясних за датчиците и за фазите?
А с такова каране, по-добре въобще да не я палиш. Просто няма алтернатор, дето да може да зареди достатъчно само стартовата консумация за това време.
Иначе ако дава заряд 14V +/- 0,3 при зареден акумулатор, алтернатора е о.к.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
А и акумолатора е от Кауфланд,на промоция за 90лв.,на касата казаха че гаранцията е 24м.,и ако има нещо през това време -с касовата бележка -и нов акумолатор! Така че не съм мерил колко зарежда алтернатора
---------- Post added at 21:46 ---------- Previous post was at 21:42 ----------
Да помня какво ми каза,а в какъв смисъл ,с такова каране по-добре да не я паля? В смисъл да я ползвам за по-дълги разстояния или?sigpicALFA ROMEO 1.4 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от pisa_misho Покажи съобщение.....Мене ме е страх да карам колело щото не бива да товаря моя мотор ,че буталата срещнаха клапаните,преди осем месеца ме удари много як инсулт и нямаше говор и движение от дясно,и за това момчета тормозя колите на кратки-направо смешни разстояния
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
За тази кола пише акумулатор 100ач.
Моята пали с 4 годишен акумулатор без проблем дори след престой от няколко седмици.
Та мисълта ми е че каквото и да ти кажат специалистите във форума тези 100ач не са случайни.
Никога не съм имал проблем с електроника.Last edited by lordliness; d.m.y г., 22:38.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Даа,ама 100Ah,беше 160 лв.,а аз нямах толкова,не че сега ги имам,но следващото което ще направя е да и взема един такъв,другият месец като преведат първата пенсия от 100лв.,щото наистина се е случило това с мен,и щото съм от български произход и щото нямам един куп никумо неизвестни епилепсии и т.н.,та ще додам още малко и ще я зарадвам с един 100AhsigpicALFA ROMEO 1.4 BOXER
Comment
Comment